Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Ελληνική αλυσίδα δίνει ηχηρό «παρών» στο Βερολίνο με τις ελληνικές πρώτες ύλες να ξεχωρίζουν


Ευχάριστη είδηση με το ελληνικό παρών του «Γρηγόρη» στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, καθώς...
ανοίγουν τρία νεα καταστήματα.
Η εταιρεία «Γρηγόρης» φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα στο Βερολίνο, καθώς οι Γερμανοί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις πίτες με ελληνικές πρώτες ύλες, όπως η φέτα, στη χωριάτικη ελληνική σαλάτα στα επιδόρπια γιαουρτιού και στους φρεσκοστυμμένους χυμούς.

Μάλιστα μεγάλη απήχηση έχουν επίσης και οι vegan προτάσεις, αποτυπώνοντας και τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση στις συγκεκριμένες επιλογές διατροφής.

Η αλυσίδα έχει παρουσία στη χώρα από το 2015, με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στη διάσημη κεντρική πλατεία του Βερολίνου, την Alexanderplatz. Το δεύτερο κατάστημα, άνοιξε το Φεβρουάριο του 2017, στο Erlangen, που βρίσκεται δίπλα στη Νυρεμβέργη.

Από τις αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί το κατάστημα της οδού Karl-Marx, εντός του μεγάλου εμπορικού κέντρου Neukölln Arcaden. Από το τέλος Αυγούστου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της οδού Friedrichstrasse, ενός από τους πιο τουριστικούς δρόμους του Βερολίνου που καταλήγει στο διάσημο σημείο Checkpoint Charlie, ενώ από το τέλος Ιουλίου έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στην οδό Schlossstrasse – κεντρικός εμπορικός δρόμος -στην συνοικία Steglitz.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση στη Γερμανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και γενικότερα στη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

Google+ Followers