Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ήρθε περπατώντας από την Αλβανία με δυο κιλά χασίς


Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο αλλοδαπό να κινείται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε μια αγροτική περιοχή στην Κεστρίνη...



Μέσα στη νύχτα πέρασε στη χώρα από την πατρίδα του, από αφύλακτες διαβάσεις στην ελληνοαλβανική μεθόριο, ένας νεαρός Αλβανός μεταφέροντας σημαντική ποσότητα χασίς σε ένα δέμα που είχε μαζί του! Όμως, έπεσε σε περιπολία ανδρών του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο αλλοδαπό να κινείται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε μια αγροτική περιοχή στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας και τον ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο στα στοιχεία του. Όπως αποδείχθηκε, είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος, ενώ στο δέμα που μετέφερε βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 36 γραμμαρίων. 

Ο 22χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη είσοδο στη χώρα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs