Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ανεύθυνος πατέρας έκανε… πατέντα με τον γιο του στο πορτ μπαγκάζ


Με έκπληξη αντιμετώπισε το περιστατικό η Αστυνομία του Βερολίνου, που εξέδωσε σχετική προειδοποίηση...
Με ένα πρωτόγνωρο για τα γερμανικά δεδομένα περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη η Αστυνομία του Βερολίνου, 




η οποία εντόπισε έναν 47χρονο, ο οποίος για να μπορέσει να μεταφέρει ένα έπιπλο που μόλις είχε αγοράσει, χρησιμοποίησε τον 15χρονο γιο του ως… εξάρτημα στήριξης εντός του χώρου αποσκευών.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν παρατήρησαν ένα χέρι να προεξέχει από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος διαπίστωσε ότι η ντουλάπα που είχε αποκτήσει ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στο αυτοκίνητό του. Προσπαθώντας να βρει λύση ζήτησε από τον γιο του να συρθεί στο πίσω μέρος του πολυμορφικού οχήματος, να τοποθετήσει τη ντουλάπα ανάμεσα στα πόδια και ταυτόχρονα να κρατά την πόρτα του χώρου αποσκευών κάτω με το χέρι του.

Το όλο σκηνικό έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών, κατά τη διάρκεια ελέγχου ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων από το περιπολικό τους. Ένα μικρό σοκ το έπαθαν όταν παρατήρησαν ένα χέρι να βγαίνει από τον χώρο των αποσκευών στην οθόνη τους. Στη συνέχεια σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο και βρήκαν πίσω το 15χρονο αγόρι.


Όταν είπαν στον πατέρα ότι συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα, εκείνος δεν απολογήθηκε, αλλά απάντησε: «Σωστό είναι κι έτσι!».

Το αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου, αποφασισμένο να διαδώσει το μήνυμά του δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook και στο Twitter με το hashtag #gehtnicht - (δεν είναι σωστό). «Πρέπει να σκεφτείτε τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει σε περίπτωση αιφνίδιου φρεναρίσματος», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Die Welt, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Είναι ανεύθυνο», είναι η σχετική προειδοποίηση.

Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 60 ευρώ επειδή ο γιος του βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών και χωρίς ζώνη ασφαλείας, πρόστιμο 35 ευρώ επειδή δεν είχε τοποθετήσει σωστά στο όχημα τα είδη που είχε αγοράσει και έλαβε έναν πόντο ποινής στο δίπλωμα οδήγησης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs