Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη μου με ρωτάει «είμαι χοντρή;» και της λέω είσαι


Ο ηθοποιός συνηθίζει να μη μασάει τα λόγια του

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου πάντα προκαλούν ενδιαφέρον. Ο ηθοποιός...
συνηθίζει να μη μασάει τα λόγια του, ενώ δεν είναι λίγες οι στιγμές, που τα λεγόμενά του έχουν γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης από εκπομπές και έντυπα.




Αυτή την φορά ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο oneman.gr και τον Πάνο Κοκκίνη με τις δηλώσεις του να σχολιάζονται στο Πρω1νό. «Δεν μπορώ τα ψέματα. Με ρωτάει η κόρη μου “μπαμπά είμαι χοντρή;”. “Είσαι της λέω ”», είπε, μεταξύ άλλων και όταν ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής ξέσπασε μία μικρή… ταραχή!

Πολλοί εξήγησαν πως το παιδί λόγω ηλικίας θέλει στήριξη, ενώ σημείωσαν πως αμέσως μετά ο ηθοποιός δηλώνει πως της προτείνει να χάσει μόλις 5-6 κιλά.

Ολόκληρη η δήλωση του ηθοποιού έχει ως εξής: «δεν λέω ποτέ ψέματα. Δεν μου αρέσει. Και γίνομαι και μ@λ@@@ς στην πορεία. Γιατί υπάρχουν και τα κατά συνθήκη, που ενίοτε χρειάζονται. Αυτό που μου λέει δηλαδή συνέχεια η μάνα μου και τσακωνόμαστε. Δεν χρειάζεται π.χ. να πεις του άλλου ότι “είσαι τόσο μ@λ@@@ς”. Πες του ότι “δεν συμφωνώ με την άποψή σου”. Αλλά δεν λέω. Ούτε καν στην κόρη μου. Με ρωτάει “μπαμπά, είμαι χοντρή;”. Tης λέω “είσαι”. Δεν είναι αμαρτία να πω στο παιδί μου ψέματα; Λέω την αλήθεια. Ότι “είσαι, αλλά είσαι τόσο όμορφη που, αν χάσεις 4-5 κιλά, και αν θέλεις έλα να σε βοηθήσω, θα είσαι η θεά”».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs