Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζονται τα κρούσματα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου


Παρά τις πρόσφατες συλλήψεις οι νεαροί που γεμίζουν με ναφθαλίνη τα σχολεία του Αγρινίου φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό....

.


Μετά το τρίτο κατά σειρά κρούσμα στο 6ο Λύκειο της πόλης το πρωί της Τετάρτης, το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νέο περιστατικό στο κτίριο όπου στεγάζονται το 2ο και το 6ο Γυμνάσιο!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος ποσότητες ναφθαλίνης και αμέσως ειδοποίησαν τον διευθυντή του σχολείου που έδωσε εντολή να γίνει καθαρισμός, ώστε να γίνουν κανονικά τα μαθήματα την Δευτέρα. Την προανάκριση για το νέο περιστατικό ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι έχουν σχηματίσει μια ακόμη δικογραφία. Στο πλαίσιο της έρευνας, έκαναν δυο προσαγωγές υπόπτων νεαρών αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Το μπαράζ δολιοφθορών με ναφθαλίνη που είχε γίνει από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 12 Οκτωβρίου, είχε στείλει στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου μια 13χρονη μαθήτρια, έναν 14χρονο μαθητή και μια καθαρίστρια με έντονη δυσφορία. 

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει λίγες ημέρες μετά 16 ανήλικους Έλληνες και έναν Αλβανό ηλικίας 13 ως 17 χρόνων, που κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs