Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ελαμπντελαουί: «Αξίζαμε τον βαθμό»


Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν...
ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη επεσήμανε ότι οι Πειραιώτες άξιζαν τον βαθμό.




«Είναι υπέροχο να παίζεις κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, δείξαμε τι αξίζαμε και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Είναι εξαιρετικό το ότι δεν αφήσαμε την Μπαρτσελόνα να σκοράρει, παίξαμε πάρα πολύ δυνατή άμυνα κόντρα στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και αξίζει σε όλους ένα μπράβο. Πάρα πολύ καλό αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας πάλεψε γερά και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, αλλά και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και στο πρωτάθλημα» δήλωσε.

Από τη μεριά του, ο Αλβάρο Μποτία επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός δούλεψε συνολικά για να έρθει αυτό το καλό αποτέλεσμα. «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε έναν αγώνα 90' μπορούν να γίνουν τα πάντα. Παίξαμε δυνατά, τρέξαμε πολύ, δουλέψαμε ως ομάδα και έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, ενωμένοι, δυνατοί και όλοι μαζί, να τρέχουμε και να μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο λεπτό του κάθε αγώνα. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα, πρώτη φορά ακούγονταν τόσο δυνατά και τόσο πολύ όλοι οι οπαδοί μας, μια ατμόσφαιρα η οποία δημιουργεί κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο ο καθένας θα ονειρευόταν να παίξει» σημείωσε.

Από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μίλησε μόνο ο Σέρχιο Μπούσκετς. Ο άσος των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι τους έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση από το αποτέλεσμα, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες

«Προσπαθήσαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς, δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά κάποιες φορές συμβαίνουν αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε, υπάρχει ακόμα δρόμος στον όμιλο. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση και θέλουμε να την κρατήσουμε. Από τα 100 παιχνίδια θα κερδίσουμε τα 95, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό μείναμε στην ισοπαλία και μας άφησε γλυκόπικρη γεύση» τόνισε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs