Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ζητούν δικαίωση για το μαρτύριο του κοριτσιού τους αλλά και λύτρωση!


Οι γονείς της 13χρονης διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να κουραστούν μέχρι να τιμωρηθεί ο...
ορθοπεδικός τεχνικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της.




Αναβολή στη δίκη για τον τεχνίτη ορθοπεδικό και τις ασελγείς πράξεις

Η ζωή τους ανατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Η αποκάλυψη της καταγγελίας ότι το κοριτσάκι τους έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον άνθρωπο τον οποίο είχαν εμπιστευτεί για την αποκατάσταση του προβλήματος θωρακικής σκολίωσης που αντιμετώπιζε το παιδί, ήταν μεγάλο πλήγμα.

Όμως δεν το έβαλαν κάτω και δεν το έβαλαν πρωτίστως για το παιδί τους. Οι γονείς της 13χρονης ζητούν δικαίωση αλλά και λύτρωση από την Δικαιοσύνη και πιστεύουν ότι ο 47χρονος ορθοπεδικός τεχνικός, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, θα τιμωρηθεί.

Η παρουσία τους σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου δεν ήταν κάτι εύκολο. Είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία την οποία όμως ξέρουν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν. Απεναντίας δείχνουν φοβερή αποφασιστικότητα και πυγμή και διαμηνύουν ότι δεν αποθαρρύνονται και δεν πρόκειται να κουραστούν μέχρι την τελική δικαστική διευθέτηση της υπόθεσης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρου υπεράσπισης. Υπενθυμίζεται ότι με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία του 47χρονου κατηγορουμένου είχαν δοθεί στην δημοσιότητα τον περασμένο Μάρτιο.

Η δημοσιοποίηση της παραπομπής του σε δίκη είχε προκαλέσει αίσθηση πανελλαδικά. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ακολούθησε και άλλη καταγγελία που βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, Μαρίνα Παναγιωτάκη και Νίκος Καραγιάννης τόνισαν ότι οι γονείς είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι την τελική δικαίωση τους.

Παράλληλα αυτό που θέλησαν να υπογραμμίσουν είναι ότι τα θύματα τέτοιων καταγγελιών θα πρέπει να νιώθουν προστατευμένα μέσα στην δικαστική αίθουσα, να μην φοβούνται να μιλήσουν γιατί η λύτρωση θα έρθει μόνο μέσα από αυτήν την διαδικασία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs