Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Επικό: Παράνυμφος κάνει «χαλάστρα» στις φωτογραφίες του γάμου της καλύτερης της φίλης!


Όταν η καλύτερη σας φίλη πρόκειται να παντρευτεί και σας ζητά να σκεφτείτε κάτι για να κάνετε αξέχαστες τις γαμήλιες φωτογραφίες της...
, τότε πρέπει να υπακούσετε.
Αυτό σκέφτηκε και η Σαριλίν Γουέστερ και αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό όταν ο φωτογράφος της ζήτησε να βοηθήσει με το πέπλο της καλύτερης φίλης της σε ένα γάμο που έγινε τον Ιούλιο στο Μπόνβιλ των ΗΠΑ.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook, η Γουέστερ κάνει ένα επικό photobombing και φυσικά τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά.


Φυσικά, πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί η νύφη δεν αντιδρά στις φάρσες της φίλης της σε σχέση με τον σύζυγό της. Το θέμα είναι ότι οι δύο κοπέλες ήταν συνένοχοι σε όλο αυτό.

«Ο γαμπρός δεν είχε ιδέα για το τι αποφασίσαμε να κάνουμε, αλλά μόλις είδες ότι αρχίσαμε να φερόμαστε περίεργα, συμμετείχε κι αυτός» δήλωσε η Γουέστερ.

«Ήμασταν έξω, με 36 βαθμούς Κελσίου κάτω από τον ήλιο με το επίσημο ένδυμα για ώρες και σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να γελάσουμε» πρόσθεσε.


Παρόλο που η Γουέστερ λέει ότι οι πόζες της ήταν τελείως αυθόρμητες, σημειώνει πως η ιδέα για το photobomb είχε σχεδιαστεί χρόνια πριν.

Google+ Followers