Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ρόδος: Επιτέθηκε στην πρώην του μαχαίρι και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ... έμπορος ναρκωτικών!


Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του ένας 51χρονος Έλληνας όταν διαπληκτίστηκε με την 32χρονη πρώην σύντροφό του μέσα...
στο σπίτι του στη Ρόδο και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα και να αποκαλυφθεί ότι ήταν... έμπορος ναρκωτικών.




Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού, τα ξημερώματα του Σαββάτου επισκέφθηκε τον δράστη στην κατοικία του σε ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων με σκοπό να επιλύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. 

Όμως, εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,12 εκατοστών και προσπάθησε να την τραυματίσει με αυτό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 32χρονη, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 52χρονου, τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα για να βρουν το επίμαχο μαχαίρι. Μαζί με αυτό, όμως, ανακάλυψαν... 34 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 436,6 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση και έναν θρυμματιστή.

Έτσι, ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για οπλοχρησία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs