Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι Κροάτες φοβούνται τον Φορτούνη!


Ο κόουτς Ντάλιτς στο report του για Ελλάδα έχει ως βασικό και μεγάλο κίνδυνο τον Φορτούνη!...
Τι μεταδίδουν οι Κροάτες για τον Έλληνα άσο και το άλλοτε έντονο ενδιαφέρον των Γιουβέντους / Άγιαξ!





Ο 51χρονος Ζλάτκο Ντάλιτς φοβάται ιδιαίτερα τον Κώστα Φορτούνη και θεωρεί ότι είναι ικανός να κάνει... ζημιές στην Εθνική της Κροατίας.

Οι Κροάτες μιλούν για τον πλέον ταλαντούχο παίκτη της Εθνικής και ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, δεν ρίσκαρε να τον επιβαρύνει περισσότερο στο εύκολο ματς με τον Πλατανιά, βάζοντάς τον ως αλλαγή. 

Οι Κροάτες είναι ενήμεροι ακόμα και για το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από το ματς με τον Παναθηναϊκό ωστόσο είναι σίγουροι πως θα παίξει. Ως προς το παρελθόν του αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τον είχε ξεχωρίσει από 11 ετών. 

Στην συνέχεια έκαναν μνεία στα 45.000 ευρώ που είχε κερδίσει από συμβόλαια από τον Αστέρα Τρίπολης και την μεταγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν έναντι 250.000 ευρώ. Φιλοξενούν ακόμα και δηλώσεις του Φορτούνη για τις δυσκολίες που είχε στο να προσαρμοστεί και το πως γύρισε το 2014 στον Ολυμπιακό αντί του ποσού των 400.000 ευρώ. 

Τονίζεται δε ότι από το 2014 και για ένα διάστημα τον παρακολουθούσαν και τον ήθελαν οι Άγιαξ και Γιουβέντους, όπως επισημαίνουν σχετικά οι Κροάτες. Κλείνοντας ότι παίζει κυρίως ως δεκάρι σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1 και ότι εάν του δώσεις χώρο είναι ικανός να σε διαλύσει!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs