Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Στην εθνική Καναδά η Ιωάννα Χαραλμπίδη


Σε καμπ της εθνικής ομάδα του Καναδά έχει κληθεί η Στεφανία Χαραλαμπίδη από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χάρη Παυλίδη. ...




Η άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα και παίκτρια του πανεπιστημίου του USC θα φορέσει το σκουφάκι της 4ης στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα και ασημένιας ομάδας του World League, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του waterpolonews.gr.

«Η Ιωάννα Χαραλαμπίδη είχε λάβει μέρος με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το 2015, όπως και η αδερφή της Στεφανία, όμως φέτος δε θέλησαν να φορέσουν το σκουφάκι της γαλανόλευκης, παρά την επιθυμία του Γιώργου Μορφέση και της ελληνικής ομοσπονδίας να βρίσκονται στην προετοιμασία.

Η μεν Στεφανία επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με τις ΗΠΑ και να καταφέρει να βρεθεί στο ρόστερ της υπερομάδας του Άνταμ Κρικόριαν, ενώ η Ιωάννα θα είναι στις εκλεκτές του Χάρη Παυλίδη.

Και οι δυο τους είχαν καθοριστική συμβολή σε μεγάλες επιτυχίες με τις μικρές Εθνικές ομάδες, καθώς και στα ηλικιακά πρωταθλήματα με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο ρόστερ του οποίου έχουν δηλωθεί και για φέτος (αν και δεν είναι και πολύ εύκολο να παίξουν).», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs