Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εθισμένη στο σeξ παρατούσε ακόμα και τα παιδιά της για μέρες (pics)


Μία 25χρονη που είναι εθισμένη στο σeξ τα τελευταία 10 χρόνια, παρατούσε ακόμα και τα παιδιά της για μέρες για να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους. ...




Αυτή η μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν διστάζει να παραδεχτεί πως τα τελευταία 10 χρόνια είναι εθισμένη στο sξ. Ένας εθισμός που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, ωστόσο πλέον με τον αρραβωνιαστικό της προσπαθεί να εστιάσει στην οικογένεια και την αγάπη αν και τσακώνονται συχνά επειδή απαιτεί σeξ έξι φορές την ημέρα!

Η 25χρονη ισχυρίζεται πως έχει κάνει σeξ πάνω από 1000 φορές με περισσότερους από 100 ερωτικούς συντρόφους κι είναι ενεργή σeξουαλική από τα 14 της χρόνια. 

Η νεαρή από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών μάλιστα είχε κολλήσει ένα νόσημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μετά από σeξ χωρίς προφύλαξη. 

Η ζωή της άλλαξε όταν ένας άγνωστος μετά από one night stand, άρχισε να μιλάει μαζί της μέσω ίντερνετ και τελικά της πρότεινε να παντρευτούν έξι μήνες αργότερα. Εκείνη, άρχισε να καταλαβαίνει το πρόβλημά της και προσηλώθηκε στον άνδρα που προσπαθεί να τη βοηθήσει. 


«Ο εθισμός στο σeξ είναι σαν τον εθισμό στα ναρκωτικά», παραδέχτηκε η ίδια.

«Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως αυτό που έκανα ήταν επικίνδυνο, σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου. Σίγουρα ήμουν μία πολύ κακή μητέρα. Έβαζα τα παιδιά μου να κοιμηθούν κι έφευγα για μέρες από το σπίτι μόνο και μόνο για να βρω συντρόφους για σeξ» και συνέχισε: 

«Όλοι στην οικογένειά μου ήταν αγριεμένοι μαζί μου, κανένας δεν με εμπιστευόταν. Ακόμα κι όταν ήμουν έγκυος στο τέταρτο παιδί μου, η διάθεσή μου για σeξ ήταν μεγαλύτερη. Δυνάμωνε. Έκανα σeξ χωρίς προφυλάξεις με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Κόλλησα ένα νόσημα που θα μπορούσε να είχε σκοτώσει το τέταρτο παιδί μου. Ακόμα και τότε το σώμα μου δεν σταμάτησε. Ήμουν στο βαθύ σκοτάδι».

Από μικρή έλεγε ψέματα για την ηλικία της για να συνεβρίσκεται και πολύ μεγαλύτερους άνδρες. Η ίδια πλέον με τον αρραβωνιαστικό της παλεύει να ξεπεράσει τον εθισμό της και σιγά-σιγά τον ξεπερνάει:

«Όταν άρχισε να μιλάω με τον Μπράντον κατάλαβα ότι δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Με έκανε να αισθάνομαι ασφαλής και ένιωσα τον έρωτα. Μου έσωσε τη ζωή».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs