Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤ: Τα πλουσιόπαιδα της Ζιμπάμπουε -Οι γιοι του Μουγκάμπε δείχνουν στο Instagram την πέρα από κάθε όριο χλιδάτη ζωή τους


Μπορεί εκατομμύρια άνθρωποι να πεινάνε στην Ζιμπάμπουε, αλλά τα πλουσιόπαιδα της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και των...
γιων του Ρόμπερτ Μουγκάμπε , δεν διστάζουν να δείξουν στα social media τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους και τα πανάκριβα γούστα τους.
Οι γιοι του μέχρι πρότινος Προέδρου της Ζιμπάμπουε, ο οποίος παραιτήθηκε χτες, ζουν μέσα στα πλούτη, επιδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τα πανάκριβα ρούχα τους και τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό τους.


Άλλωστε πιστεύεται πως ο Μουγκάμπε όσο καιρό ήταν στην εξουσία δημιούργησε μία τεράστια προσωπική περιουσία, η οποία φημολογείται πως αποκτήθηκε μετά από μία «αδίστακτη λεηλασία» στα κρατικά πλούτη.


Με αυτά τα χρήματα, λοιπόν, οι δύο γιοι του Μουγκάμπε, ο Ρόμπερτ 25 ετών και ο Τσατούνγκα 21 ετών, δεν σταματούν να επιδεικνύουν την πολυτελής Rolls Royces,τα ρολόγια αξίας 45.000 δολαρίων και το ιδιωτικό τους τζετ.


Φυσικά οι γιοι του Μουγκάμπε έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στον λογαριασμό στο Instagram με όνομα «Rich Kids of Zimbabwe, (τα πλουσιόπαιδα της Ζιμπάμπουε), διαφημίζοντας στους χρήστες την ακριβή ζωή στην Αφρικάνικη χώρα.


Τα πανάκριβα ρολόγια, οι χρυσές κρεβατοκάμαρες, οι πανάκριβες σαμπάνιες, τα τεράστια τζιπ και φυσικά τα ρούχα από πολυτελείς οίκους είναι μόνο μερικά από τα πράγμα που θα δει κάποιος στον συγκεκριμένο λογαριασμός, ο οποίος απέχει κατά πολύ από την πραγματική κατάσταση στην Ζιμπάμπουε, τουλάχιστον έτσι όπως την ζουν τα παιδιά απλών κατοίκων.Φωτογραφίες: Instagram/ Impfeatures.com

Google+ Followers