Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Απαγορεύθηκε η είσοδος στην Κίνα σε Katy Perry και Gigi Hadid για το show της Victorias Secret


Το ετήσιο ντεφιλέ της Victorias Secret διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Σαγκάη. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Katy Perry ήταν...
προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο ετήσιο ντεφιλέ της Victoria's Secret που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Σαγκάη. 

Οι Κινεζικές αρχές όμως είχαν άλλη άποψη και της απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα, επ' αόριστον. 

Πολλά κορυφαία μοντέλα που θα συμμετείχαν στο σόου, μεταξύ άλλων η Gigi Hadid και μένουν εκτός, καθώς δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κίνα. Στον αέρα είναι και η συμμετοχή της Adriana Lima που έχει πρόβλημα με τη visa της.

Ενώ αρχικά η Katy Perry είχε ενημερωθεί ότι μπορεί να ταξιδέψει στην Κίνα, η απόφαση άλλαξε όταν οι αρχές έλαβαν γνώση για ένα περιστατικό του 2015. Τότε η Perryι φόρεσε ένα λαμπερό φόρεμα με ηλίανθους κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Ταϊπέι, την πρωτεύουσα της Ταϊβάν.


Η εμφάνισή της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, επειδή ο ηλίανθος είχε υιοθετηθεί ως σύμβολο ένα χρόνο νωρίτερα στις διαδηλώσεις κατά της Κίνας. Στην ίδια συναυλία η Perry κράτησε μία σημαία της Ταϊβάν, η οποία έχει μεν προχωρήσει στη διακήρυξη της ανεξαρτησίας και της αυτονομία της, αλλά η Κίνα την θεωρεί ακόμα επαρχία της.


Η Gigi Hadidi είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο show της Victoria's Secret από τον περασμένο Αύγουστο, όμως και αυτή δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος. Η είσοδός της στην Κίνα απαγορεύθηκε εξαιτίας video που είχε αναρτήσει τον Αύγουστο στο Instagram, στο οποίο κρατούσε ένα μπισκότο σε σχήμα Βούδα και ζάρωνε τα μάτια της μιμούμενη τη θρησκευτική μορφή. To video αυτό έχει πλέον "κατέβει" από το λογαριασμό της, μετά τις αντιδράσεις.

Google+ Followers