Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Γνωστός αντι ‑ LGBT βουλευτής παραιτήθηκε όταν τον έπιασαν να κάνει σeξ με άντρα


Ο Wes Goodman, όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, μιλούσε για την χριστιανική του πίστη και για τις «οικογενειακές αξίες». Ήταν...
κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να εκλεγεί με τους Ρεπουμπλικάνους στην Βουλή των Αντιπροσώπων στην πολιτεία του Οχάιο.
Πριν από μερικές εβδομάδες όμως όλα ανατράπηκαν. Ο Wes Anderson «πιάστηκε» να κάνει σeξ στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί από το κράτος, με έναν αγνώστων στοιχείων άντρα!

Ένας συνεργάτης έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και αφού μοιράστηκε την πληροφορία με όλο το γραφείο, αυτή έφτασε στα αυτιά και του προσωπάρχη, αλλά και του εκπροσώπου τύπου των Ρεπουμπλικάνων, Cliff Rosenberger. Ο τελευταίος συναντήθηκε με τον Goodman και μετά από ένα σύντομο meeting, ανακοίνωσε την παραίτηση του για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

«Έμαθα τις λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του Goodman και συναντήθηκα μαζί του, όπου και μου επιβεβαίωσε το γεγονός», είπε ο Rosenberger. «Η παραίτηση του ήταν φανερά η καταλληλότερη απόφαση για τον ίδιο, την οικογένεια του και για την Βουλή».


Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Goodman περιγράφει τον εαυτό του ως «Χριστιανό. Αμερικανό. Συντηρητικό. Ρεπουμπλικάνο. Σύζυγο». Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ότι ο «φυσικός» γάμος λαμβάνει χώρα μόνο ανάμεσα σε μια γυναίκα και σ' έναν άντρα.

Η καμπάνια του στο διαδίκτυο έλεγε μεταξύ άλλων: «Υγιείς, ζωντανές, ακμάζουσες και γεμάτες με αξίες, είναι οι ιστορίες όλων των οικογενειών του Οχάιο και αυτό είναι το κλειδί για ένα μεγαλειώδες μέλλον». Η ιστοσελίδα του έχει ήδη κατέβει.

Εκτός από την αντι – LGBT ρητορική του, ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν θερμοί υποστηρικτές της καμπάνιας εναντίον των αμβλώσεων. Ο Goodman με μια σύντομη δήλωση, επιβεβαίωσε την παραίτησή του. «Μετανοώ που οι πράξεις και οι επιλογές μου, δεν θα μου επιτρέψουν να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου και την πολιτεία. Αυτούς που απογοήτευσα, τους ζητώ συγνώμη. Προχωρώντας στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, ζητώ σεβασμό της ιδιωτικότητάς μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου».

Google+ Followers