Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ηγετική εμφάνιση Mercedes στη Βραζιλία


Με το 1-2 και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, η Mercedes δίνει υποσχέσεις απόλυτης επικράτησης στην πίστα...
Interlagos. 




Παρά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων οδηγών και κατασκευαστών, η Mercedes δείχνει ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει περιθώριο στον ανταγωνισμό για μια ακόμα νίκη.

Χάμιλτον και Μπότας έκαναν το 1-2 , σημειώνοντας του καλύτερους χρόνους, τόσο κατά την πρωινή πρώτη περίοδο δοκιμών, όπου οι χρόνοι τους ήταν και ελαφρώς καλύτεροι, όσο και στη δεύτερη το μεσημέρι.

Στο FP2, ο μόνο που φάνηκε απειλητικός στην απόλυτη επικράτηση της γερμανικής ομάδας ήταν ο Ρικιάρντο με την Red Bull, ενώ ο Φέτελ ακολούθησε στην τέταρτη θέση και ο Φερστάπεν στην 5η.

Ο Ραϊκόνεν με τη Ferrari, που την πρώτη περίοδο δοκιμών ήταν αυτός που ακολούθησε τις δύο Mercedes, στο FP2 δεν τα κατάφερε εξίσου καλά, μένοντας στην έκτη θέση.

Ο Μάσα με την Williams, μέσα στο σπίτι του και στον προτελευταίο αγώνα της καριέρας του, πέτυχε μια καλή 8η επίδοση πίσω από τον Οκόν με την Force India, ενώ τη δεκάδα του FP2 έκλεισαν οι Χούλκενμπεργκ με Renault και το Αλόνσο με την McLaren.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 9 πρώτοι οδηγοί έκαναν χρόνους μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο, ενώ οι πέντε πρώτοι είχαν διαφορά μόλις 3 δέκατα από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον. Ο Βρετανός, όπως είχε υποσχεθεί, δεν πρόκειται να χαλαρώσει σε κανένα από τους δύο τελευταίους αγώνες, παρά την κατάκτηση του φετινού και συνολικά τέταρτου πρωταθλήματος οδηγών, ήδη από τον προηγούμενο αγώνα του Μεξικού.

Η δράση συνεχίζεται αύριο με την τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και τις κατατακτήριες, που ξεκινούν στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs