Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ακούνητος ο Messi ‑ Κλείδωσε στην Μπάρτσα με ρήτρα αποχώρησης 700 εκ. ευρώ - Τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο


Lionel Messi και Μπαρτσελόνα είχαν δώσει τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αυτό οριστικοποιήθηκε σήμερα ...
Σάββατο (25.11.2017) με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που φτάνει έως και τη σεζόν 2020-2021.




Οι Καταλανοί και ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχαν συμφωνήσει σε όλα για νέο συμβόλαιο αλλά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν είχε οριστικοποιηθεί η συμφωνία, είχε κάνει πολλούς να φτιάξουν διάφορα σενάρια που αμφέβαλαν ακόμα και για την παραμονή του στην Βαρκελώνη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Βαρκελώνης αναφέρεται: «το πρωί του Σαββάτου υπεγράφη το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, με διάρκεια μέχρι τη σεζόν 2020/21».

Στην ανακοίνωσή τους, οι μπλαουγκράνα γνωστοποίησαν και τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του παίκτη, η οποία ανέρχεται στα 700 εκατ. ευρώ. Μετά το κάζο με τον Neymar στην Βαρκελώνη θέλουν να είναι καλυμμένοι

Ο Lionel Messi βρίσκεται εδώ και 14 σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί σε 602 παιχνίδια κι έχει σκοράρει 523 τέρματα (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας)! Έχει κερδίσει 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Μαζί με τον Andres Iniesta είναι οι παίκτες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον σύλλογο (30).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs