Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Μαϊάμι: Αδιανόητο χτύπημα αστυνομικού σε γυναίκα φίλαθλο (pics & vids) Την χτύπησε μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους...


Σε μία αδιανόητη ενέργεια επιδόθηκε ένας αστυνομικός, καθώς επιχειρούσε να απομακρύνει από τις εξέδρες μία νεαρή γυναίκα...
, καθώς την χτύπησε με σφοδρότητα μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους.




Ένα νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βιαιότητας έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους, 4 αστυνομικοί μπήκαν στις εξέδρες του Hard Rock Stadium του Μαϊάμι της Φλόριντα, με πρόθεση να βγάλουν από το στάδιο μία νεαρή οπαδό της τοπικής ομάδας.


Αφού η γυναίκα δεν έδειξε καμία διάθεση να συνεργαστεί, οι 4 αστυνομικοί (μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα) την παίρνουν «σηκωτή» προς την έξοδο, ενώ η κοπέλα προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί από τις λαβές των οργάνων της τάξης, χτυπάει με το χέρι της, τον έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.


Εκείνος, χωρίς να διστάσει δευτερόλεπτο, καθώς η σκηνή βιντεοσκοπείται από άλλους παρευρισκόμενους, την χτυπά με όλη του τη δύναμη στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια το βίντεο διακόπτεται χωρίς να γίνεται γνωστή η κατάληξη του περιστατικού.





Όπως είναι φυσικό και μετά τη δημοσιοποίηση και την αναπαραγωγή του βίντεο, σηκώθηκαν κύματα αντιδράσεων από αγανακτισμένους πολίτες, κατακεραυνώνοντας τον άντρα της αστυνομίας, ενώ η εισαγγελία της περιοχής έχει ήδη διατάξει τη διενέργεια έρευνας για τυχόν έκνομες ενέργειες του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs