Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο Τραμπ βαρέθηκε και πέταξε όλο το φαγητό στα ψάρια, προκαλώντας αντιδράσεις στην Ιαπωνία (vid)


Δεν μπορούσε να κάνει υπομονή ο Ντόναλντ Τραμπ και για ακόμα μία φορά υπέπεσε σε γκάφα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του...
στην Ασία.





Ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποιεί περιοδεία σε χώρες της Ασίας με κυρίαρχα θέματα τη Βόρεια Κορέα αλλά και τις εμπορικές σχέσεις. Την Κυριακή έφθασε στην Ιαπωνία. Το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε το πρωί στην στρατιωτική βάση Γιοκότα των ΗΠΑ, περίπου σαράντα χιλιόμετρα δυτικά από το Τόκιο.

Τον Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε ο Σίνζο Άμπε κι τον συνόδευσε στο παλάτι Akasaka για μια μικρή ξενάγηση και την πρώτη τους συνάντηση. Λίγο πριν αρχίσουν οι επαφές οι δύο ηγέτες βρέθηκαν δίπλα σε μια λίμνη όπου υπάρχουν ψάρια Κόι τα οποία συμβολίζουν την αγάπη και τη φιλία. Και έτσι ο Τραμπ και ο Άμπε ξεκίνησαν να τους πετούν φαγητό σιγά-σιγά. Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να… βαρέθηκε και αποφάσισε να πετάξει όλο το φαγητό στα ψάρια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις έφθασε στην Ιαπωνία κατάφερε να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού πολλοί θεώρησαν την κίνηση του προσβλητική.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs