Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κλεπταποδόχος 13χρονου διαρρήκτη στη Χαλκίδα, ήταν η… μαμά του!


Ο «άγουρος» διαρρήκτης συνελήφθη μαζί με έναν 20χρονο Αλβανό συνεργό του, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται...




Μαζί με την μητέρα του οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ο 13χρονος Έλληνας διαρρήκτης που συνελήφθη χθες στην Χαλκίδα. Εκτός από την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, η 36χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει και κατηγορία για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος!

Κι αυτό, γιατί παραλάμβανε από τον πιτσιρίκο μέρος της λείας του από τις τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις που είχε διαπράξει παραβιάζοντας παράθυρα σε ένα δικηγορικό και ένα λογιστικό γραφείο, καθώς και σε ένα φωτογραφείο! Εκτός από τη μητέρα του ανήλικου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος κατηγορούνται ακόμη ένας 38χρονος Αλβανός και ένας 33χρονος Έλληνας.

Ο «άγουρος» διαρρήκτης συνελήφθη μαζί με έναν 20χρονο Αλβανό συνεργό του, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται. Όλοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. Η συμμορία με τον πιτσιρίκο είχε κλέψει τα ξημερώματα της Κυριακής χρήματα και δύο ρολόγια από το δικηγορικό γραφείο και μετρητά στις 24 Νοεμβρίου από το λογιστικό γραφείο και στις 29 Νοεμβρίου από το φωτογραφείο. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε μέρος από τα χρήματα που είχαν κλαπεί από το δικηγορικό γραφείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs