Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πού θα κατέληγαν τα 135 κιλά κοκαΐνης από το διαμέρισμα της Βάρκιζας - Οι αστυνομικοί τους έπιασαν στον ύπνο


Μεγάλο χτύπημα σε καρτέλ ναρκωτικών κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση τις ...
πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα 135 κιλά κοκαΐνης. 




Ένας Σέρβος συνελήφθη, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, φαίνεται ότι είναι ο 33χρονος Σέρβος που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών στη Βάρκιζα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα 5όροφης πολυκατοικίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος και εντόπισαν περίπου 135 κιλά κοκαίνης, υψηλής καθαρότητας, η αξία της οποίας εκτιμάται σε 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» τα 135 κιλά κοκαΐνης προορίζονταν για πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και για τα πολυτελή στέκια της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν άνδρα Σερβικής καταγωγής, ονόματι «Μάρτιν» ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το τελευταίο διάστημα. Η επιχείρηση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν στον... ύπνο τον αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ούτε να διαφύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τις ύποπτες κινήσεις στο διαμέρισμα όπως επίσης και τις επικοινωνίες που φέρεται να είχε με τρίτα πρόσωπα μαζί με τον συνεργό του σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών, που επρόκειτο να μοιραστούν στις πιάτσες των ανθρώπων που είναι εθισμένοι στη «λευκή σκόνη». Στις λίστες των πελατών βρίσκονταν εύπορα άτομα από τη «Γηραιά Ήπειρο» αλλά και τη χώρα μας. Αναφορικά με τον «Μάρτιν» φέρεται να «προκαλούσε» με τη συμπεριφορά του, γεγονός που διευκόλυνε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, να φτάσουν ποιο εύκολα στα ίχνη του και να εξακριβώσουν τη δράση του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs