Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Εφιάλτης για ανήλικη μaθήτρια! 19χρονος «πλημμύρισε» με γuμνές πόζες της το σχολείο της! [vids]


Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ανδρέας Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην...
εν λόγω υπόθεση, λέγοντας ότι έχει ήδη γίνει μια σύλληψη υπόπτου για την υπόθεση σήμερα το πρωί 




μετά από έφοδο σε σπίτι υπόπτου ως εμπλεκομένου στην υπόθεση εκβιασμού της ανήλικης.

'Υποπτος 19χρονος συνελήφθη στη Λεμεσό κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα USB, και 6 τηλέφωνα, ενώ παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο. 


Υπήρξε ωστόσο λακωνικός για το αν τελικά έχουν βρεθεί πειστήρια για την ενοχή του, ενώ η ανήλικη μaθήτρια ήταν η ίδια που με την μητέρα της μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό. Σύμφωνα με την καταγγελία της από ένα, όπως απεδείχθη, πλαστό προφίλ στο Instagram, γυμνές φωτογραφίες της διέρρευσαν σε άλλους χρήστες, πολλοί εκ των οποίων από το σχολείο της!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Όλα αυτά που διαδραματίζονται στο ενημερωτικό βίντεο, μπορεί κάποιος να πει ότι είναι απλά ένα σενάριο. Και όμως είναι βγαλμένα από την καθημερινή πραγματικότητα.

Νεαρή ανήλικη προέβη πρόσφατα σε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν σε κινητά τηλέφωνα μaθητών του σχολείου όπου φοιτά, γuμνές φωτογραφίες της.

Από τη διερεύνηση, φαίνεται ότι η ανήλικη έστειλε τις γuμνές φωτογραφίες της σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ας προσέξουμε λίγο. Σεβόμαστε τον εαυτό μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εκθέσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs