Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος Νίκος Χατζηνικολάου - Θρήνος στη Ρόδο


Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου, Νίκου Χατζηνικολάου από την Ιαλυσό της Ρόδου. ...
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο




Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από σήμερα το πρωί, το νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης του 20χρονου Ροδίτη Νίκου Χατζηνικολάου, γράφτηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στον βυθό.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε οτι μέσα σε αυτό βρίσκονταν δυστυχώς και ο 20χρονος.


Αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο

Αυτή την ώρα δύτες του λιμενικού σώματος, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου και απεγκλωβισμού του νεαρού μέσα από αυτό, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επικρατέστερο μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το σενάριο της αυτοκτονίας.


Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που είχε περάσει τρίτος στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών του Πολυτεχνείου, έκοψε όπως όλα δείχνουν πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Χθες το απόγευμα δηλώθηκε στην Ασφάλεια η εξαφάνιση του ενώ οι έρευνες που έγιναν από αστυνομικούς και εθελοντές για τον εντοπισμό του δεν ευδοκίμησαν.

Ο 20χρονος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και από αναρτήσεις αναζήτησης, που έγιναν στο διαδίκτυο, ο 20χρονος αναχώρησε από το σπίτι του στην Ιαλυσό με ασημί αυτοκίνητο μάρκας GOLF και δεν επέστρεψε ενώ είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του.

Για την εξαφάνιση του υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από όλες τις αρχές του νησιού που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για τον εντοπισμό του νεαρού. Στην προσπάθεια συμμετείχαν οι αστυνομικές δυνάμεις, βατραχάνθρωποι και εθελοντικές ομάδες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs