Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Στις 21 Δεκεμβρίου η easyJet θα αποφασίσει τι θα κάνει με το «Μακεδονία»


H αεροπορική εταιρεία easyJet, στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καθορίσει τη στάση της...
σχετικά με τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία έχει ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από το «Μακεδονία».




«Η εταιρεία συνομίλησε με το αεροδρόμιο και έδωσε το χρονικό περιθώριο έως τις 21 Δεκεμβρίου, κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται ανακατευθύνσεις πτήσεων, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα υπάρξει προσωρινή λύση από το ελληνικό Δημόσιο και οι πτήσεις θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά από τη Θεσσαλονίκη». σύφωνα με το voria.gr

Κύκλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας επισημαίνουν ότι το σύστημα πλοήγησης, όταν υπάρχουν φαινόμενα ομίχλης ILS II, δεν μπορεί να μεταφερθεί ώστε να λειτουργήσει για τον τροχόδρομο.

Επαναλαμβάνουν, δε, ότι η εταιρεία ήταν ενήμερη για τα έργα στο αεροδρόμιο και ότι ο τροχόδρομος έχει ελεγχθεί προτού πιστοποιηθεί και αποδοθεί για χρήση ως κύριος διάδρομος.

Όσον αφορά το τι μέλλει γένεσθαι με τις πτήσεις της easyJet προς και από Θεσσαλονίκη μετά την εκπνοή της προθεσμίας Δεκεμβρίου, πηγές της εταιρείας τόνισαν ότι μέχρι στιγμής η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα κρατήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs