Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Το 5άστερο ξενοδοχείο της... κόλασης στην Αίγυπτο -100 μηνύσεις για τις τριτοκοσμικές του παροχές [εικόνες]


Τις χειρότερες διακοπές της ζωής τους έκαναν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά... 100 παραθεριστές σε 5άστερο ξενοδοχείο στη Αίγυπτο. ...




Με το ξενοδοχείο «Jaz Aquaviva Resort» ίσως να γίνεται και το πρώτο που δέχεται μήνυση από τόσους πολλους πελάτες, σίγουρα η εμπειρία τους πρέπει να ήταν πολύ δυσάρεστη για να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με την Mirror οι περισσότεροι εξ αυτών αρρώστησαν με τις άθλιες συνθήκες υγιεινής του ξενοδοχείου, ενώ ούτε μπάνιο στην πισίνα δεν μπόρεσαν να κάνουν, καθώς ήταν γεμάτη από... απόβλητα.


Συγκεκριμένα, μία οικογένεια ανέφερε πως οι διακοπές της καταστράφηκαν εντελώς μετά από δηλητηρίαση στο στομάχι, ενώ την ίδια στιγμή λέγεται πως ο σεφ της κουζίνας έκανε όλες τις δουλειές φορώντας τα ίδια γάντα.


Στοματικές διαταραχές είχε και ένα ζευγάρι που είχε επισκεφτεί την χώρα για ταξίδι του μέλιτος, το οποίο μετά από τις καταστροφικές τους διακοπές κατέθεσε αγωγή κατά του υπεύθυνου του πολυτελούς ξενοδοχείου.


Τα προβλήματα δεν περιορίστηκαν μόνο στην κουζίνα και την πισίνα, καθώς κάποιοι άλλοι επισκέπτες ανέφεραν πως το δωμάτιο τους ήταν τόσο άβολο και βρώμικο με αποτέλεσμα όχι μόνο να αρρωστήσουν, αλλά και να αναγκαστούν να περάσουν τις διακοπές τους εκεί, καθώς είχαν ήδη πληρώσει την διαμονή.


«Υπήρχαν τρίχες σε όλες τις γωνίες του δωματίου μας, ενώ το μπάνιο ήταν τόσο βρώμικο που βρήκαμε ακόμη και αποξηραμένα ούρα στο πάτωμα», ανέφερε η Τζέσικα που είχε την κακή τύχη να επισκεφτεί το ξενοδοχείο.


Από την άλλη, ένας εκ των 100 παραθεριστών ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη γι΄αυτόν το γεγονός πως υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμη επισκέπτες που καταθέτουν μήνυση στο ξενοδοχείο. «Πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το ξενοδοχείο και καταστράφηκαν οι διακοπές μας», ανέφερε ο ‘Αμπι.







Φωτογραφίες: Booking.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs