Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ηλεία: Άνδρας φέρεται να βίασε 57χρονη με προβλήματα υγείας


Υπόθεση για ασέλγεια καταγγέλθηκε από 57χρονη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας....
Το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, σχημάτισε δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος άγνωστου άνδρα.




Το Τμήμα Ασφαλείας δεν δίνει κανένα στοιχείο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στον δήμο Ήλιδας, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 57χρονη, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 9:30 το πρωί και ενώ η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, άγνωστος άνδρας εισήλθε μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο άγνωστος άνδρας ακινητοποίησε τη γυναίκα στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού προηγουμένως της κατέβασε το παντελόνι. Ωστόσο, ο άνδρας δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και προφανώς φοβούμενος ότι θα γίνει αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς, πρόκειται για νεαρό άνδρα, τον οποίο δεν αναγνώρισε, καθώς φορούσε εσωθερμικό με κουκούλα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Πάντως, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι ο άνδρας έδρασε στις 9:30 το πρωί παραμονή Χριστουγέννων, σε μία ημέρα όπου υπήρχε κινητικότητα και θα μπορούσε να είναι γίνει αντιληπτός. Οι Αρχές εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση και ερευνούν σε όλες τις κατευθύνσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs