Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

5 Δολοφονίες ανθρώπων που δε θα τους πείραζε ποτέ κανείς!


Καθημερινά ακούμε για περίεργους θανάτους από δολοφονίες, αυτοκτονίες, ατυχήματα και πολλές φορές ...
έχεις πει ότι δεν τους άξιζε να πάθουν κάτι τέτοιο. Η ζωή όμως είναι άδικη και αυτό είναι κάτι που όλοι ξέρουν.




Οικογένεια Petit

Το 2007, η οικογένεια Petit που κατοικούσε στο Κονέκτικατ, ξεκίνησε μια φυσιολογική μέρα για όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους. Δύο άντρες εισέβαλαν στο σπίτι τους και δολοφόνησαν τις 3 κόρες. Ο πατέρας και η γυναίκα του ήταν αυτοί που επιβίωσαν από την επίθεση.


Οι 2 άντρες που επιτέθηκαν είχαν σκοπό να ληστέψουν το σπίτι και να δέσουν την οικογένεια χωρίς να την πειράξουν. Δεν έμειναν όμως ικανοποιημένοι από τα χρήματα που βρήκαν και αποφάσισαν να απαγάγουν την μητέρα. Η αστυνομία όμως γνώριζε τους δράστες, καθώς είχαν ήδη κατηγορίες για άλλα εγκλήματα. Τελικά τους έπιασαν και από τότε βρίσκονται στην φυλακή.


Δολοφονία ζευγαριού στο Τενεσί

Ακόμα μία δολοφονία συνέβη το 2007 στο Τενεσί και τα θύματα ήταν η Channon Christian και ο Christopher Newson. Ένα βράδυ αποφάσισαν να πάνε σε ένα φιλικό πάρτι ενός φίλου τους χωρίς να έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Οι δράστες τους βίασαν, τους βασάνισαν και τους δολοφόνησαν. Το σώμα του αγοριού βρέθηκε σε ένα κάδο απορριμμάτων και το σώμα της κοπέλας στις σιδηροδρομικές γραμμές.


Τα άτομα που βρέθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν για δολοφονία, βιασμό, ληστεία, κλοπή αυτοκινήτων και προμελετημένη δολοφονία ήταν πέντε. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι το κράτος αγνόησε αυτό το περιστατικό επειδή τα θύματα ήταν λευκά και οι ύποπτοι μαύροι.


Shanda Sharer

Ήταν μόλις 12 ετών όταν η Αμερικανίδα που κατοικούσε στην Ιντιάνα την οποία βασάνισαν και έκαψαν μέχρι θανάτου το 1992. Απ’ ότι φαίνεται ήταν ένας φόνος λόγω ζήλιας, καθώς η κοπέλα είχε αναπτύξει στενή σχέση με μια νεαρή κοπέλα, την Amanda Hervrin. Η Melinda Loveless όμως που συνήθιζε να κάνει παρέα με την Shanda ζήλευε την καινούρια της φίλη και τελικά κατέληξε σε δολοφονία.


Η Melinda μαζί με 3 ακόμα φίλους της αποφάσισαν να τρομάξουν την άτυχη κοπέλα με ένα μαχαίρι. Πήγαν σπίτι της , είπαν ότι είναι φίλοι της και ότι θα την περιμένουν σε μια κοντινή τοποθεσία. Τελικά η κοπέλα πήγε στο ραντεβού όπου την απήγαγαν, την βασάνισαν και την στραγγάλισαν πριν την κάψουν ζωντανή. Τα δύο κορίτσια είχαν μικρότερη ποινή και τώρα είναι ελεύθερα επειδή η συμμετοχή τους ήταν μικρότερη.


Kelly Anna Bates

Το 1996 στο Μάντσεστερ, η Βρετανίδα έφηβος βασανίστηκε για πάνω από 4 βδομάδες και τελικά δολοφονήθηκε. Ο ντετέκτιβ και ο παθολόγος που τους ανατέθηκε η υπόθεση, είπαν ότι οι τραυματισμοί που είδαν ήταν οι πιο τρομακτικοί που είχαν δει ποτέ τους. Η μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε ότι θα ήθελε να σκοτώσει τον δράστη πριν κάνει αυτά τα πράγματα στην κόρη της.


Ο James Petterson Smith ήταν ένα μισογύνης και έχει στο ιστορικό του πράξη βίας και σεξοuαλικής παρενόχλησης. Ο James είχε σχέση με το θύμα από τα 14 του, ενώ μετά από 2 χρόνια η Kelly μετακόμισε μαζί του και την οικογένειά του. Εκεί δολοφονήθηκε έχοντας περισσότερους από 150 διαφορετικούς τραυματισμούς στο σώμα της. Οι κριτές χρειάστηκε να καλέσουν συνεδρία καθώς οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ήταν τρομακτικές.


Junko Furuta

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η 17χρονη Γιαπωνέζα μαθήτρια Junko Furuta, απήχθη, βιάστηκε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε. Το σώμα της βρέθηκε μέσα σε χώρο αποθήκευσης που περιείχε 208 λίτρα τσιμέντο. Η κοπέλα πριν δολοφονηθεί βρισκόταν σε ένα από τα σπίτια των δραστών.


Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες οι οποίοι δικάστηκαν ως ενήλικες. Μια εφημερίδα παραβίασε την παράδοση να μη δημοσιεύονται τα ονόματα σε ποινικές υποθέσεις, και τα δημοσίευσε μαζί με τις φωτογραφίες τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs