Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Τα 6 βήματα για το βάψιμό σου για τις γιορτές


Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα οι μέρες που προσφέρονται να δείχνεις λαμπερή και εντυπωσιακή. Από το ...
party του γραφείου στο οποίο πρέπει να πας μέχρι και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις,




το σίγουρο είναι ότι σε κάθε εμφάνισή σου θέλεις να δείχνεις περιποιημένη και προσεγμένη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσεις το ιδανικό βάψιμο για τις μέρες αυτές χωρίς να δείχνεις υπερβολικά βαμμένη, ακολουθώντας απλά βήματα.

1. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο primer για την επιδερμίδα σου. Το primer είναι από τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις πριν από οτιδήποτε άλλο έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι το βάψιμό σου θα έχει διάρκεια και ότι θα μείνει σταθερό.

2. Η περίοδος των εορτών είναι ιδανική για να δώσεις λίγο περισσότερο λάμψη στο πρόσωπό σου. Αντί για ένα foundation με matte αποτέλεσμα που χρησιμοποιείς καθημερινά δοκίμασε ένα με λαμπερό τελείωμα. Θα συμπληρώσει ιδανικά το εορταστικό σου βάψιμο.

3. Στην περίπτωση που θέλεις το βάψιμό σου να είναι μεν γιορτινό και λαμπερό, αλλά όχι έντονο, μπορείς να αποφύγεις να τονίσεις πολύ τα μάτια σου και τα χείλη σου και να τονίσεις τα μήλα του προσώπου σου με ένα πιο ιδιαίτερο ρουζ. Μην μείνεις σε κλασσικά χρώματα του ρουζ αλλά επέλεξε κάποιο με ιδιαίτερη λάμψη.

4. Εάν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι το cat eye look. Το συγκεκριμένο look δεν είναι κατάλληλο μόνο για τις ημέρες των γιορτών βέβαια καθώς θεωρείται pass - partout, μπορείς όμως να διαλέξεις κάποιο eyeliner με glitter έτσι ώστε να κάνει το βάψιμό σου ακόμα πιο γιορτινό.

5. Ο κανόνας που ισχύει με τη μάσκαρα είναι πως όσο περισσότερη τόσο το καλύτερο. Μην διαστάσεις να χρησιμοποιήσεις αρκετή για να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου και παίξε και με διάφορα χρώματα όπως το σκούρο μπλε και το μοβ για να δώσεις έναν πιο ιδιαίτερο τόνο στο βάψιμό σου.

6. Για εσένα που θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο είναι το κατεξοχήν γιορτινό χρώμα ενώ είναι ένα από τα χρώματα που φέτος αποτελούν τάση για τα κραγιόν. Επέλεξε λοιπόν ένα κραγιόν σε βαθύ κόκκινο χρώμα για να συμπληρώσεις το βάψιμό σου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs