Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κλέφτες λήστεψαν ανήμπορο 82χρονο με καρκίνο και κάμερα τους κατέγραψε να τρέχουν γελώντας


Οι κακοποιοί που χτύπησαν και άρπαξαν τα κοσμήματα από έναν καρκινοπαθή μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του..., καταγράφηκαν στην κάμερα να τρέχουν γελώντας.

.....................................

Ο Ahmet Dobran εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή του ένα μήνα μετά την επίθεση που δέχτηκε στις 27 Αυγούστου στο Νιούχαμ, στο ανατολικό Λονδίνο.

Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τρεις άνδρες – οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί – να φεύγουν από το σημείο που έγινε το σκηνικό με χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Σήμερα, η οικογένειά του μοιράζεται μια φωτογραφία του 82χρονου από το νοσοκομείο μετά από ένα μήνα σε κώμα.


Οι τρομακτικοί τραυματισμοί του Ahmet περιγράφηκαν από έναν αστυνομικό ως το χειρότερο περιστατικό που είχε δει μέχρι τότε.

Ο PC Sam Bush, υπεύθυνος έρευνας για το περιστατικό, δήλωσε: “Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.”

“Ο Ahmet δεν ήταν καλά όταν του μίλησα, αλλά τουλάχιστον μπορούσε να μιλήσει.”

Είπε: “Είχε ένα πρήξιμο στο λαιμό του και ο μόνος τρόπος για να ζήσει, επειδή ήταν σε άσχημη κατάσταση, ήταν να του κάνουν τεχνητό κώμα για να τον βοηθήσουν.”

“Η αναπνοή του ήταν πολύ περιορισμένη, αλλά όταν αυτή βελτιώθηκε, τον επανέφεραν από το κώμα και του έκαναν τραχειοτομή για να τον βοηθήσουν ν’ αναπνέει.”

Ο PC Bush, ο οποίος ήταν στην αστυνομία για δέκα χρόνια, δήλωσε ότι Dobran πήγαινε στο διαμέρισμά του στο ανατολικό Λονδίνο.

Κάποιος τον περίμενε απ’ έξω, ενώ άλλοι κακοποιοί τον ακολουθούσαν και αφού του επιτέθηκαν, έφυγαν χασκογελώντας. 


Το θύμα δήλωσε στο PC Bush πως τον άρπαξαν από το λαιμό πριν αρχίσουν να του ρίχνουν γροθιές στην πλάτη και τα χέρια του.

Τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν τα κοσμήματα.

Οι γιατροί φοβούνται ότι η βίαιη επίθεση έχει επιδεινώσει τη νόσο του Πάρκινσον του κ. Dobran και έναν καρκίνο για τον οποίο είχε ήδη λάβει θεραπεία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι κακοποιοί είναι τρεις νέοι άντρες.

Τα παιδιά του Dobran είναι συγκλονισμένα, αφού μπορεί ο πατέρας τους να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο νοσοκομείο λόγω της επίθεσης.

Ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπήρξε αστυφύλακας για πέντε χρόνια, πρόσθεσε: “Είναι ένας ήσυχος άνθρωπος και τον συμπαθούν όλοι στην περιοχή.”

Η αστυνομία κινείται προς πάσα κατεύθυνση και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό.

“Αφού το έκαναν σε έναν 82χρονο, μπορούν να το ξανακάνουν στον οποιονδήποτε.”

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs