Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Με αυτό το μονοθέσιο επιστρέφει η Alfa Romeo στη Formula 1 μετά από 21 χρόνια - Τα αποκαλυπτήρια έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου


Η Alfa Romeo επιστρέφει πλέον στην F1, αφού η Sauber αποκάλυψε πριν λίγο τα χρώματα του νέου της μονοθεσίου για...
το 2018, με το κόκκινο της Alfa να κυριαρχεί στο καπάκι του κινητήρα, εκεί όπου βρίσκεται τοποθετημένο και ένα μεγάλο σε διαστάσεις λογότυπο της ιταλικής φίρμας.




Το νέο μονοθέσιο της Sauber F1 Team θα είναι βαμμένο στο παραδοσιακό κόκκινο της Alfa Romeo σε συνδυασμό και με λευκό χρώμα στο υπόλοιπο αμάξωμα. Διάσπαρτα πάνω στο μονοθέσιο υπάρχουν και λογότυπα της ιταλικής εταιρείας.

Πάντως, με την έλευση και των χορηγών εν όψει του νέου Πρωταθλήματος, δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και κάποιες μικροαλλαγές στους χρωματισμούς ή στη θέση των λογότυπων.

Εκτός όμως από τα χρώματα, η Sauber αποκάλυψε επίσημα ότι το δίδυμο των οδηγών της για τη νέα σεζόν θα αποτελείται από τον Marcus Ericsson (για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα), αλλά και τον Μονεγάσκο οδηγό της Ferrari Driver Academy, τον Charles Leclerc. Ο Leclerc ήταν νικητής το 2016 στο GP3 Series, ενώ τη φετινή χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Formula 2.

H αποκάλυψη των νέων χρωμάτων της Sauber F1 Team έγινε πριν λίγη ώρα στο μουσείο της Alfa Romeo στο Μιλάνο. Στην παρουσίαση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FIA Jean Todt, αλλά και το αφεντικό της Formula 1, ο Chase Carey. Ο Πρόεδρος της FCA, ο πολύς Sergio Marchionne, έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της επιστροφής της Alfa Romeo στη Φόρμουλα 1.






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs