Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Στην Αυστραλία πρότειναν να υπάρχουν ιερόδουλες στα στρατόπεδα


Στα πρόθυρα μιας αδιανόητης καινοτομίας που αφορά το στρατό θα μπορούσε να βρεθεί η Αυστραλία. ...




Η λοχαγός του αυστραλιανού στρατού Σάλι Γουίλιαμσον, σε άρθρο της με τίτλο «Σεξ και Πόλεμος», έγραψε ότι πρέπει να υπάρξει ένας διάλογος για να δοθεί στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, η δυνατότητα να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων και αυτό αφορά και τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες!..

Η Γουίλιαμσον σημειώνει πως ο έρωτας ακόμα και ο πληρωμένος στις τάξεις του στρατού θα έχει αγχολυτικές ιδιότητες, καθώς επίσης και η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, όπως και ο αυνανισμός κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άποψη αυτή δεν σόκαρε ιδιαίτερα, καθώς την ίδια άποψη είχε διατυπώσει μια επίσημη ιστοσελίδα του στρατού της Αυστραλίας, η Land Power Forum, αλλά το σχετικό post κατέβηκε.

Είναι αυτονόητο πως με τη διατύπωση αυτής της πρότασης τα ΜΜΕ και τα σάιτ της χώρας κόντεψαν να "πέσουν" απ τα σχόλια και ο εκπρόσωπος Τύπου του στρατού αναγκάστηκε να πει στην «Daily Telegraph» πως το άρθρο της δεν ήταν για το Land Power Forum και δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική του Υπουργείου Αμύνας. Ωστόσο η ίδια η Γουίλιαμσον τόνισε ότι το επιτελείο άμυνας της χώρας δεν ήταν έτοιμο και μάλλον ήταν νευρικό για μία τέτοια κουβέντα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs