Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Αττική - άσπρισε η Πάρνηθα (φωτογραφίες)


Τους 0 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο - Ενισχυμένοι οι βοριάδες - Η πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ημέρες. ...




Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού με το τσουχτερό κρύο να έχει δώσει τη θέση του στους νοτιάδες των προηγούμενων ημερών, ενώ τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα, ένα λευκό στρώμα χιονιού έχει καλύψει το έδαφος, ενώ η θερμοκρασία πλέον είναι στους 0 βαθμούς Κελσίου. 



Για σήμερα Τετάρτη στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. 

Από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν οι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στο Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.   


Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις Βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ Με βαθμιαία εξασθένησης. 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs