Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ενοχλήθηκε εφημερίδα της μειονότητας στη Θράκη από τις αφίσες κατά του Ερντογάν: «Ρατσιστές τις έβαλαν»!


Ενοχλήθηκε η εφημερίδα Μιλλέτ που εκδίδεται στην Ξάνθη από τις αφίσες κατά της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου... Ρ.Τ.Ερντογάν στην Ελλάδα, αλλά και στην Θράκη.

..................................

Οι αφίσες που αναρτήθηκαν από την Συντονιστική Επιτροπή Θράκης, είχαν σαν κύριο σύνθημα «Όχι στην επίσκεψη Ερτνογάν στην Θράκη», με την υπογράμμιση «Ανεπιθύμητος».

Την πρωτοβουλία αυτή της Επιτροπής η εφημερίδα του προξενείου την βρήκε… ανεπίτρεπτη (προφανώς δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα να εκφραζόμαστε δημοκρατικά στον τόπο μας) και αναφέροντας τα μέλη της ως… «ρατσιστές»!


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η Μιλλέτ:

«Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών.

Οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικίες που ζούν Τούρκοι, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ¨ανεπιθύμητος¨ και απο κάτω ¨Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη¨

Στο κάτω μέρας της αφίσας έγραφε Συντονιστική Επιτροπή Θράκης¨. Δεν είναι γνωστό όμως ποιος ή ποιοι κόλλησαν τις αφίσες αυτές στα μεσάνυχτα στην συνοικία Γενί Μαχαλλέ και στον περίγυρο εκεί. Οι πιθανότητες δείχνουν τις γνωστές εφημερίδες και πολιτικές ομάδες που αντιδρούν σφόδρα στον ερχομό του Ερντογάν στην Θράκη και προς αυτή την κατεύθυνση προειδοποιούν τον κόσμο.


Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοίχους και στύλους, άρχισαν να ξηλώνονται από τους αστυνομικούς.

Οι αφίσες πιθανότατα μέχρι το πρωί θα έχουν καθαριστεί. Αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι δράσεις των ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ομάδων για να μην επισκεφτεί ο πρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας -Ρετζέπ Ταγιπ Ερντπγάν την Θράκη και για να ακυρωθεί αυτή η επίσκεψη, θα συνεχιστούν».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs