Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα του Μαρινάκη και της διοίκησης


Οι αποφάσεις για τις αποχωρήσεις των Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ ήταν ένα πολύ καθαρό διοικητικό μήνυμα προς...
όλη την ομάδα. 




Ένα σαφές μήνυμα ότι κανένας δεν είναι πάνω από τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Πως προέχει η ομάδα, η ενότητα και η πειθαρχία με την τήρηση των κανόνων στον σύλλογο. Από την διοίκηση και ακόμα και την πλευρά του κ. Μαρινάκη πέρασαν αυτά τα μηνύματα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και δείχνοντας μία διάθεση να στηρίξουν τον Λεμονή σε αυτήν την χρονική περίοδο τουλάχιστον.

Σε επίπεδο διοίκησης έγινε σαφές προς τους παίκτες το γιατί δεν συνεχίζουν οι Ζντιέλαρ, Καρσελά, Μίλιτς και Καπίνο. Ως προς τα... μηνύματα από πλευράς Μαρινάκη αυτό που πέρασε προς το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πως άπαντες πρέπει να παλεύουν για το καλό της ομάδας, να τα δίνουν όλα για το πρωτάθλημα, ότι κανένας δεν είναι πάνω από αυτήν και φυσικά πως το μυστικό ήταν και παραμένει η ενότητα. Ακόμα και το ότι όταν ένας ερυθρόλευκος σκοράρει όλοι οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν ως μία ένδειξη σύμπνοιας και ενότητας και να μην λειτουργούν με άλλους τρόπους. Τα... καμπανάκια δηλαδή είναι αρκετά και ηχηρά προς τους παίκτες. Εξάλλου η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη την Δευτέρα είχε το νόημα και την σημασία της και δείχνει πάλι ξεκάθαρα ότι είναι στο πλευρό της ομάδας.
Πηγή Gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs