Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ανδρας έπεσε στο λιμάνι του Βόλου - Έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στο λιμάνι του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ...
“Κύματα”, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άντρας βρέθηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή.




Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να καταγράφεται άμεση, αφού στο σημείο κατέφθασαν δύο οχήματα, με δύο άνδρες της Υπηρεσίας να βουτούν και να ανασύρουν άμεσα τον άντρα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος κατά την πτώση στην θάλασσα φαίνεται να χτύπησε και το κεφάλι του, διασωληνώθηκε επί τόπου από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε διασωληνομένο στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου τον παρέλαβαν οι γιατροί και ανέλαβαν κυριολεκτικά να τον αναστήσουν αφού έφτασε χωρίς παλμούς.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του e-Volos.gr, ακολουθήθηκε το λεγόμενο πρωτόκολλο, με τον ηλικιωμένο να δέχεται ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση), σε μία πραγματική μάχη των γιατρών με τον θάνατο από βέβαιο πνιγμό, την οποία τελικά κέρδισαν επαναφέροντάς τον στην ζωή.

Άμεσα, λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στον Αξονικό Τομογράφο, όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι και ακολούθως η μεταφορά του για νοσηλεία υπό την στενή ωστόσο παρακολούθηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs