Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Η σιχαμερή... εμμονή ενός άντρα εναντίον συναδέλφου του στο γραφείο! Δεν πάει ο νους σας...


Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβενς Μιλανκάστρο, ή αλλιώς Στίβενς Μίλαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα αuνaνιζόταν στη...
δουλειά του και εκσπeρμάτωνε μέσα στο μπουκάλι νερό, το βάζο με το μέλι και πάνω στο ποντίκι του κομπιούτερ μιας γυναίκας συναδέλφου του.
Το κλειστό κύκλωμα που ήταν τοποθετημένο στο χώρο εργασίας του, τον «έπιασε» να αuνaνίζεται και μετά να τοποθετεί το σπeμα του στο μπουκάλι που έπινε νερό μια συνάδελφός του, αλλά και στο βάζο με το μέλι που είχε στο γραφείο της.

Η νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέταξε δύο φορές το μπουκάλι με το νερό επειδή ήταν... θολό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το μέλι και έτσι δεν κατάλαβε ότι και εκεί ο δράστης είχε αφήσει το σπepμα του.


Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν βρήκε «λερωμένο» μέχρι και το ποντίκι του υπολογιστή της. Τότε κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα εκείνοι να ενεργοποιήσουν αμέσως το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και να διαπιστώσουν την αρρωστημένη πράξη του 27χρονου δράστη.

Ο Στίβενς Μιλανκάστρο κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018.

Google+ Followers