Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΪΤΕ Φωτογραφίες: Το ρισκάρουν για μία φωτογραφία -Τουρίστες στο Μπαλί φοράνε το μαγιό τους και ποζάρουν με φόντο το ηφαίστειο


Μπορεί όλοι όσοι είναι στο Μπαλί να είναι έντρομοι λόγω της πιθανότητας του ηφαιστείου να εκραγεί, αλλά,,,
υπάρχουν και κάποιοι «άμυαλοι» που αποφασίζουν να διακινδυνεύσουν την ζωή τους για να βγάλουν μία θεαματική φωτογραφία.
Έγκυες, ζευγάρια, όμορφες γυναίκες και άντρες νεαρής ηλικίας φοράνε τις μάσκες τους ή και όχι και ποζάρουν δήθεν όλο καμάρι με θέα το ηφαίστειο που βγάζει καπνούς.

Έχοντας μόνο στο μυαλό τους τα likes που θα πέσουν βροχή με τέτοια φωτογραφία, πολλοί είναι εκείνοι που ποζάρουν λες και έχουν απέναντί τους ένα μαγευτικό τοπίο.

Δεν σκέφτονται ούτε τη λάβα που έχει αρχίσει να βγαίνει από το ηφαίστειο, ούτε το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν, ενώ μερικοί δεν θέλουν καν να φορέσουν μάσκα για να προστατευτούν.

Στο μεταξύ, 89.000 ταξιδιώτες παραμένουν αποκλεισμένοι στο Μπαλί, λόγω της αναστολής λειτουργίας του αερολιμένα. Συνολικά 445 πτήσεις έχουν ακυρωθεί καθώς η ηφαιστειακή τέφρα έχει καλύψει τον αεροδιάδρομο πάνω από το νησί, όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής αερομεταφορών στο υπουργείο Μεταφορών Μαρία Κρίστι Ένταχ Μούρνι.

Επίσης, στο νησί παραμένουν τα μέλη της μικρής ελληνικής κοινότητας, περίπου πενήντα συνολικά, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Σήμερα, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, η ηφαιστειακή δραστηριότητα φαίνεται να έχει καταλαγιάσει, με τις Αρχές να μη ρίχνουν το επίπεδο συναγερμού ωσότου βεβαιωθούν ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως κίνδυνος.Google+ Followers