Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ανατριχιαστικό μήνυμα πριν εξαφανιστεί μετά από ραντεβού – Βρέθηκε νεκρή


Ήταν στις 16 Νοεμβρίου που χάθηκαν τα ίχνη της 24χρονης Sydney Loofe. Εξαφανίστηκε μια μερά μετά από το ραντεβού της που...
είχε γνωρίσει μέσω Tinder.




Λίγη ώρα πριν από το ραντεβού της, η Sydney Loofe είχε στείλει μήνυμα στους φίλους της με μια selfie. «Έτοιμη για το ραντεβού μου». Έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.


Για τρεις εβδομάδες οι αρχές της Νεμπράσκα έψαχναν για την 24χρονη Sydney Loofe. Βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα. Περιμένουν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι το πτώμα ανήκει στην 24χρονη.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τον θάνατό της. Στο στόχαστρο ωστόσο των αρχών για την υπόθεση της Sydney Loofe βρίσκονται δύο άνθρωποι.

Η Sydney Loofe είχε κανονίσει ραντεβού με μια γυναίκα μέσω Tinder. Αναφέρθηκε η εξαφάνισή της στις 16 Νοεμβρίου όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά για τη βάρδια της.

Οι ερευνητές αναφέρουν πως την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε κανονίσει να συναντήσει μια γυναίκα που γνώρισε στο Tinder. Η οικογένειά της ανέφερε στις αρχές πως είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της πριν από το ραντεβού. Οι φίλοι της ανησύχησαν όταν δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της το επόμενο πρωινό.



Η εκδοχή των υπόπτων – Το μήνυμα στην οικογένειά της

Οι αρχές έχουν βρει στοιχεία που δείχνουν δολοφονία. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη, ο επικεφαλής των ερευνών είπε ότι από την ανάλυση ψηφιακών στοιχείων οδηγήθηκαν στο να τη βρουν νεκρή. Έχουν ανακαλύψει στοιχεία δολοφονίας, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

Ο 51χρονος Aubrey Trail και η 23χρονη Bailey Boswell, που συγκατοικούν, βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών. Εκείνοι δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνισή της. Είχαν ανεβάσει τη δική τους εκδοχή των πραγμάτων σε βίντεο που μοιράστηκαν στα τέλη Νοεμβρίου.

Η 23χρονη επιβεβαίωσε στα social media πως είχε γνωρίσει τη Sydney στο Tinder. Ανέφερε πως τη συνάντησε δεύτερη φορά και τη γύρισε με το αυτοκίνητο μετά το δεύτερο ραντεβού τους. «Δεν έχω ακούσει ξανά νέα της από τότε. Απλά θέλω να ξέρει η οικογένειά της πως λυπάμαι πολύ. Δεν έχω τίποτα με αυτό και ελπίζω ότι η Sydney θα βρεθεί γρήγορα. Είναι ένα πολύ γλυκό και καταπληκτικό κορίτσι».

Ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε πως η Bailey Boswell και ο Aubrey Trail είναι δύο από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν τη Sydney πριν από την εξαφάνισή της. «Είναι μια έρευνα σε εξέλιξη για να ανακαλύψουμε τι συνέβη στη Sydney».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs