Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Σύλληψη της συζύγου του ψυχίατρου από το Ηράκλειο ως ηθική αυτουργό


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ψυχίατρος, στην κατάθεσή του, υπέδειξε την πρώην σύζυγό του ως ηθική αυτουργό ...




Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου, σε σχέση με τη χθεσινή ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης την προσήγαγαν αρχικά σήμερα το πρωί και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, προσήχθη για δεύτερη φορά και κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου είχε πει στην αδερφή του 50χρονου ότι «θα τον σκοτώσει». 


«Ήθελαν να με σκοτώσουν»

«Ήθελαν να με σκοτώσουν», «έχω κατονομάσει ένα άτομο από το προσωπικό μου περιβάλλον από το οποίο έχω δεχθεί επανειλημμένες φορές απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας». Τη σοκαριστική αυτή δήλωση είχε κάνει νωρίτερα σήμερα ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα ενέδρας θανάτου την ώρα που έφευγε από το ιατρείο του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ. Στριμπάκο, πριν από δύο μήνες τον είχαν πυροβολήσει ξανά ενώ επέστρεφε σπίτι του μόνο που τότε είχαν επιλέξει ένα ερημικό σημείο.

«Την πρώτη φορά που μου συνέβη πριν δύο μήνες θυμάμαι ότι ήταν ένα άτομο πάνω σε μια μηχανή, με τύφλωσε με τον προβολέα του κάτω από μια γεφυρα της εθνικής που έπρεπε να σταματήσω για να ελέγξω και την ήξερε και αυτή τη διαδρομή ότι την ακολουθούσα καθημερινά» περιέγραψε τι συνέβη τότε ο ψυχίατρος.

«Χθες (σ.σ. το βράδυ της Πέμπτης) πάλι κάνοντας μια συγκεκριμένη κίνηση που κάνω φεύγοντας από το ιατρείο μου για να κάνω αναστροφή σε ένα υπαίθριο σκοτεινό πάρκινγκ, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δέχθηκα πυροβολισμούς. Στην αρχή πίστεψα ότι "έφαγα"τις σφαίρες στο κεφάλι γιατί γέμισα αίματα. Μία σφαίρα όντως σφηνώθηκε στο προσκεφαλό του καθίσματός μου, είδα τις λάμψεις από το όπλο και κινήθηκα όσο μπορούσα γιατί έπεσα πάνω στο τιμόνι και κατευθύνθηκα προς την οδό Καλοκαιρινού, πήγα σε κάποιο φαρμακείο και ζήτησα βοήθεια» αφηγήθηκε τα όσα τρομακτικά έζησε.

«Δεν πρόλαβα να τους δω αυτή τη φορά αλλά προφανώς είναι οι ίδιοι που ήταν και την προηγούμενη φορά, ενέδρα και πυροβολισμοί, απλά τώρα ήθελαν να με σκοτώσουν» εξομολογήθηκε ο κ. Στριμπάκος.

«Τα έχω καταθέσει όλα αυτά. Ξέρω ότι από ένα άτομο έχω δεχθεί απειλές και όφειλα να το κατονομάσω στην αστυνομία» κατέληγε ο ψυχίατρος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs