Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μεγαλώνει Τα Παιδιά Της Με …Ουδέτερο Φύλο - θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αυτοπροσδιοριστούν


H Pink αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τα παιδιά της διαφορετικά από τις άλλες μητέρες σε ό,τι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους. ...



«Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες» δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους η δημοφιλής τραγουδίστρια της pop, Pink, η οποία έχει αποκτήσει στον γάμο της δύο παιδιά, μια εξάχρονη κορούλα και ένα αγοράκι μόλις 11 μηνών.

Όταν η κόρη της, εξέφρασε την επιθυμία να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική, η τραγουδίστρια, άφησε στο περιθώριο το διαχωρισμό των φύλων,ως προς τη διαπαιδαγώγηση. Η 38χρονη σταρ αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά της μαζί με τον σύζυγό της, τον 42χρονο μοτοσικλετιστή αγώνων Carey Hart, χωρίς την «τυραννία» των παραδοσιακών ρόλων άνδρα-γυναίκας επειδή θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αυτοπροσδιοριστούν.

Οι χαρακτηρισμοί «αγοράκι» και «κοριτσάκι» είναι λέξεις που αποφεύγει επίτηδες η ίδια η τραγουδίστρια, αφού – όπως ανακοίνωσε – πήρε την απόφαση να μεγαλώσει τα παιδιά της με «ουδέτερο φύλο» ώστε να μπορέσουν τα ίδια να επιλέξουν στο μέλλον την ταυτότητα τους.

Όταν η εξάχρονη κορούλα της Willow την περασμένη εβδομάδα, της είπε πως «θέλει στο μέλλον να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική» και να την «φέρει στο σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί».της απάντησε: Εντάξει, αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα με μάθετε να μαγειρεύω αφρικανικά φαγητά», είπε η Pink σε συνέντευξή της, εξηγώντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της έλεγε ότι δεν μπορεί να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.
πηγή:protothema.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs