Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ υπερασπίστηκε με ζέση χώρα που δεν υπάρχει


Ανεπανόρθωτα εκτέθηκε η Νίκι Χέιλι όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για ανύπαρκτη χώρα...




Θύμα ρώσων φαρσέρ έπεσε η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέϊλυ. Μετά την ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατά την οποία η αμερικανίδα πρέσβης είχε απειλήσει όσα μέλη επρόκειτο να καταψηφίσουν τις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, οι Vladimir Kuznetsov (Vovan) και Alexey Stolyarov (Lexus), αποφάσισαν ότι η Χέϊλυ θα ήταν το επόμενο θύμα τους.

Έτσι, επικοινώνησαν με την αμερικανίδα διπλωμάτη, παριστάνοντας τον πρωθυπουργό της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι. Η Χέιλυ τους ευχαριστεί για την επικοινωνία και για την στήριξη της Πολωνίας στις ΗΠΑ, ενώ τους ενημερώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν από κοντά το ζήτημα της νήσου Μπινόμο στην νότια Σινική Θάλασσα, για την πρόσφατα ανακηρυχθήσα ανεξαρτησία της οποίας ο φερόμενος ως Μοραβιέτσκι εκφράζει την ανησυχία του.

Η Χέιλυ φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία του και την άποψη πως υπάρχει εμπλοκή της Ρωσίας στην εκλογική διαδικασία της νήσου-αποκυήματος της φαντασίας των δύο φαρσέρ!

Στην σχεδόν 22 λεπτών επικοινωνία των φαρσέρ με την Χέιλυ, η αμερικανίδα υφίσταται απανωτά "χτυπήματα", ενώ εκτίθεται σχεδόν με κάθε της λέξη.

Ακούστε το ηχητικό

Πληροφορίες:Sputnik Φωτογραφία: AP Photo/Mark Lennihan

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs