Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Σικελοί έκαναν μπάρμπεκιου σε νεκροταφείο – Έξαλλος ο δήμαρχος της πόλης


Έξαλλος είναι ο δήμαρχος μιας πόλης στη Σικελία όταν είδε μια φωτογραφία που διαδόθηκε ταχύτατα...
στο διαδίκτυο και δείχνει ανθρώπους να κάνουν μπάρμπεκιου σε ένα... τοπικό νεκροταφείο!




Η φωτογραφία, που έχει διαδοθεί ευρέως στο Facebook τις τελευταίες ημέρες, δείχνει άνδρες να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι για να φάνε το μεσημεριανό τους, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε ένα οστεοφυλάκιο. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος άνδρας φαίνεται να ψήνει εκεί κοντά.

Σύμφωνα με την «La Repubblica», η φωτογραφία τραβήχτηκε στο νεκροταφείο Città Giardino στο Μελίλι, μια μικρή κοινότητα βόρεια των Συρακουσών και οι άνδρες μάλλον ήταν εργαζόμενοι εκεί. «Είναι μια αξιοθρήνητη πράξη» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Τζιουζέπε Κάρτα, στην εφημερίδα, προσθέτοντας πως το νεκροταφείο δεν ανήκει στην πόλη αλλά σε ιδιωτική εταιρεία.

«Μάθαμε πως οι υπάλληλοι του νεκροταφείου συνηθίζουν να μαγειρεύουν στις εγκαταστάσεις τους κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος και αυτό με θλίβει πολύ. Λυπάμαι για ότι συνέβη και παρόλο που δεν είναι ευθύνη της πολιτείας, έχω ζητήσει από την εταιρεία μια εξήγηση».

Ο Κάρτα δήλωσε επίσης, πως εξετάζει το ενδεχόμενο δικαστικής προσφυγής κατά της επιχείρησης για δυσφήμηση της πόλης. «Λυπάμαι για όλους τους συγγενείς και τους φίλους των νεκρών που αναπαύονται σε αυτό το μέρος του νεκροταφείου» πρόσθεσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs