Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Το κορίτσι με το σημάδι στο πρόσωπο στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα - Τα αδιάκριτα βλέμματα, οι άβολες ερωτήσεις και το παράδειγμά της


Οι περισσότεροι φροντίζουν στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media να δείχνουν ...
όσο πιο όμορφοι γίνεται μην αφήνοντας το παραμικρό ψεγάδι να καταστρέψει την εικόνα τους.
Η Sarah Taylor έχει ένα κόκκινο, μεγάλο σημάδι κάτω από το μάτι. Κι ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα έκαναν τα πάντα για να το καλύψουν ή θα βρει κάποιον τρόπο να το αφαιρέσουν, εκείνη κάνει το ακριβώς αντίθετο: το δείχνει.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν σχεδόν 9.000 άτομα, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της, προκειμένου να ενθαρρύνει κι άλλους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάτι που τους κάνει να μοιάζουν διαφορετικοί από τους υπόλοιπους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να σβήσει το «στίγμα» που συνοδεύει όσους φέρουν μεγάλα σημάδια γέννησης.


Όπως δήλωσε στο Allure, δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται αδιάκριτα βλέμματα και άβολες ερωτήσεις για το γεγονός ότι έχει σημάδι σε ένα τόσο εμφανές σημείο πάνω της και πέρασε μια περίοδο χαμηλής αυτοεκτίμησης.

«Τι είναι αυτό στο πρόσωπό σου;» με ρωτούσαν και όταν απαντούσα «το σημάδι μου» μου έλεγαν όπως «Αχ, λυπάμαι πραγματικά» και άλλα τέτοια που την έκαναν να ντρέπεται.

Πηγαίνοντας στο Λύκειο και κάνοντας παρέα με διαφορετικά άτομα, συνειδητοποίησε ότι το σημάδι γέννησής της δεν είχε κανένα λόγο να την κάνει να νιώθει περίεργα κι έτσι άρχισε να το δείχνει.

«Όταν σταμάτησα να εστιάζω τόσο πολύ στο τι σκέφτονταν οι άλλοι για μένα, άρχισα να το αποδέχομαι. Και αυτό έγινε ένας φαύλος κύκλος. Όσο με αποδεχόμουν, τόσο έπαυε να με απασχολεί η γνώμη των άλλων».


Η Sarah Taylor χρησιμοποιεί τα social media για να πείσει κι άλλους να αγκαλιάσουν την διαφορετικότητά τους και τα ψεγάδια τους και να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.


Google+ Followers