Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ενας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας: EΛ.ΑΣ. και ΚΕΘΕΑ έπαιξαν μπάλα [εικόνες]


Εναν «αλλιώτικο» αγώνα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το μεσημέρι της Τετάρτης, που συνδιοργανώθηκε από...
την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.




Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο που παραχωρήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο πάρκο Γουδή, παρουσία του αναπλ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί από κοντά όλα τα μέρη των συμβαλλόμενων γι’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα παρευρέθηκε και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας


Στον αγώνα πήραν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, καθώς και μικτή ομάδα δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ. και δημοφιλών καλλιτεχνών, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Μεταξύ αυτών που διακρίνονται να παίζουν στο γήπεδο είναι και ο πρώην ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών, με στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Τη διοργάνωση ανέλαβε, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, η υπηρεσία φυσικής αγωγής και Αθλητισμού, η οποία συμμετέχει και στηρίζει διαχρονικά ανάλογες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου και της αποστολής του Σώματος.

Τέλος, η Ελληνική Αστυνομία ευχαριστεί το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, την ΕΡΤ καθώς και την ΕΠΟ., για την παραχώρηση του γηπέδου ενώ ευχαριστεί τους πολίτες που βρέθηκαν στο γήπεδο, στηρίζοντας την γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών.







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs