Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Νέα δυνατότητα στο Facebook «κρύβει» τους ενοχλητικούς φίλους και πρώην - Snooze λέγεται και είναι απλό


Συνάδελφοι ποστάρουν συνέχεια φωτογραφίες στο Facebook από το τέλειο ταξίδι τους κι εσύ είσαι ...
πηγμένος στο γραφείο; 




Χώρισες και ο/η πρώην αντί να μιζεριάζει όλη τη μέρα άρχισε ήδη να βγαίνει και να το κοινοποιεί στο Facebook; Οι συγγενείς ποστάρουν συνέχεια φωτογραφίες από το γάμο της αχώνευτης ξαδέλφης; Φίλοι γράφουν spoiler για τη νέα ταινία που εσύ δεν έχεις προλάβιε να δεις; Για να μην γίνουν τα νεύρα σου κρόσσια σε τέτοιες περιστάσεις, υπάρχει πλέον μια νέα λύση.

Μια νέα επιλογή με το σατανικό όνομα «snooze» σου επιτρέπει να μην βλέπεις τις δημοσιεύσεις ενός χρήστη για 24 ώρες, 7 ημέρες ή 30 ημέρες, χωρίς να χρειάζεται να προβείς σε ακραίες λύσεις όπως είναι το μπλοκάρισμα και η διαγραφή.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Facebook αναφέρει ότι το «snooze» βρίσκεται σε δοκιμαστική χρήση και προστέθηκε με σκοπό να δώσει στον κόσμο μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες ως προς το τι θα βλέπουν στον λογαριασμό τους.

Αυτή βέβαια είναι μια «win-win» κατάσταση για το Facebook και τους χρήστες. Κυρίως όμως για το Facebook αφού έτσι φιλοδοξεί να μειώσει τα φαινόμενα όπου οι χρήστες σταματούν να ακολουθούν εταιρίες που διαφημίζονται (π.χ. γιατί βαρέθηκαν να βλέπουν την ίδια ενοχλητική καμπάνια). Κερδίζουμε όμως κι εμείς θα μπορούμε να "κρύβουμε" έστω κια προσωρινά όσους μας ενοχλούν με τα ποστ τους.










Περισσότερα: Νέα δυνατότητα στο Facebook «κρύβει» τους ενοχλητικούς φίλους και πρώην | E-Radio.gr Ειδήσεις

Google+ Followers