Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Nomads: Η τελευταία ατομική ασυλία, τα 2500 ευρώ και η… αποχώρηση - Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Nomads!


Ισορροπία πάνω σε βαρέλια κλήθηκαν να κάνουν οι 5 νομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την τελευταία ατομική ασυλία πριν ...
από τα ημιτελικά.




Τον… "χορό" των πτώσεων άνοιξε ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ακολούθησε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, που ήταν και οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι.

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος, αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης. Έμεινε πάνω στο βαρέλι του και εξασφάλισε το λευκό περικάρπιο, που τον οδήγησε, εκ του ασφαλούς, στον ημιτελικό.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για τον τρίο υποψήφιο μονομάχο και οι νομάδες έβγαλαν στη… σέντρα την Αποστολία Ζώη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαυρίδης να περάσει, απευθείας, στα ημιτελικά..

Σειρά πήρε το παιχνίδι των ερωτήσεων για το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ και η τύχη... χαμογέλασε στον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Μετά το παιχνίδι των ερωτήσεων, ήρθε η δύσκολη στιγμή για την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού. Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε την Αποστολία Ζώη κι έτσι στη μονομαχία για την παραμονή τέθηκαν αντιμέτωποι οι Κωνσταντίνος Οροκλός και Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός κέρδισε στο αγώνισμα με 3-0 κι έτσι ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στον ημιτελικό του Nomads πέρασαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Αποστολία Ζώη και Κωνσταντίνος Οροκλός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs