Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο στέλνει η Μαρία Σπυράκη - Το tweet του υπουργού Άμυνας που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ


Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο στέλνει η Μαρία Σπυράκη για τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του Twitter αναφερόμενος στο πρόσωπό της. ...




Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ζητά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ανακαλέσει, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του.

«Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμα και αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του. Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημόσια συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει άλλωστε να πληρώνει αγωγές» τονίζει η κα Σπυράκη σε δήλωσή της.

Σε μήνυμα του στο Twitter νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας σημείωνε: «Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs