Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ημίγuμνη πάνω σε σταυρό οπαδός της Μέρκελ - Το τερμάτισε!


Συγκέντρωσε χιλιάδες like ωστόσο προκάλεσε και έντονες αντιδράσεις. Ο λόγος για την φωτογράφηση ...
του διάσημου μοντέλου, ηθοποιού και τηλεπερσόνας Σοφία Τομάλα η οποία εσχάτως συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της καθώς δήλωσε θαυμάστρια της Άνγκελα Μέρκελ.




Η Γερμανίδα τηλεπερσόνα, που κατάφερε να μπει και στη λίστα του FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, φωτογραφήθηκε πρόσφατα ημίγυμνη πάνω σε έναν σταυρό για μία διαφήμιση με το σλόγκαν «Τα Χριστούγεννα γίνονται τώρα ομορφότερα».

Αμέσως προκλήθηκε σάλος αντιδράσεων οι οποίες εκφράστηκαν από χρήστες ακόμα και στο Instagram όπου ανάρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής Καθολικών Γερμανίας είπε για τις φωτογραφίες ότι τις βρίσκει κακόγουστες και χαζές. «Αυτό δεν είναι τέχνη. ’λλοι καλλιτέχνες έσπασαν πολύ πιο έξυπνα αυτό το ταμπού. Είναι αξιολύπητο το γεγονός ότι μια επιχείρηση πιστεύει ότι μπορεί να διαφημιστεί μέσα από την προσβολή των θρησκευτικών αισθημάτων», συνέχισε.


«Η πίστη δεν σημαίνει για μένα τίποτα. Πιστεύω σε μένα και πιστεύω στο κάρμα. Στο καλό και το κακό. Όταν έχει κάποιος ως αρχή να είναι καλός απέναντι στους άλλους ανθρώπους, τότε αυτή είναι δική μου πίστη», είπε πάντως μιλώντας στην Bild η διάσημη τηλεπερσόνα και συνέχισε: «Είμαι μεγαλωμένη σε οικογένεια της ανατολικής Γερμανίας, όπου ο θεσμός της Εκκλησίας δεν είναι τόσο ισχυρός. Σέβομαι όμως όλους όσοι τιμούν την πίστη τους».



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs