Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τα μυστικά της... Victoria`s Secret: Όσα εξομολογήθηκαν πωλήτριες -


Πρώην υπάλληλοι στα αμερικάνικα καταστήματα Victoria's Secret αποκαλύπτουν τα υπέρ και τα κατά του να εργάζεσαι στην διάσημη μάρκα εσωpoύχων....




Brooke: "Κάποια πολύ περίεργα πράγματα γινόντουσαν πίσω στα δοκιμαστήρια. Κορίτσια φορούσαν τα εσώpoυχα και έκαναν κανονική φωτογράφηση, άνδρες φορούν γυναικείους κορσέδες και ταυτόχρονα αγγίζουν ορισμένα μέρη του σώματός τους".

Kassandra: "Πολλές γυναίκες πετούσαν τα ρούχα τους εντελώς και ζητούσαν να μπούμε στο δοκιμαστήριο για να τις βοηθήσουμε να βρουν σωστό μέγεθος σουτιέν, κάτι που σε φέρνει σε δύσκολη θέση!"

Julie: "Ήταν απίστευτο πόσο ακριβό εμπόρευμα έμενε στο πάτωμα και πεταμένο στα δοκιμαστήρια. Όποιος είχε βάρδια εκεί, περνούσε ατελείωτες ώρες για να επιστρέψει κάθε ένα εσώpoυχο ή δαντελωτό κορσέ στη θέση του πριν φύγει. Τώρα πια, τα επιστρέφω μόνη μου όταν πηγαίνω σε ένα αντίστοιχο μαγαζί γιατί ξέρω τι τραβούν οι πωλήτριες!"

Jane: "Το καλό ήταν όμως, ότι παίρναμε δωρεάν εμπόρευμα στο πλαίσιο της πολιτικής της εταιρείας. Ήταν ο τρόπος της εταιρίας για να βεβαιωθεί πως γνωρίζαμε ακριβώς πώς είναι το εμπόρευμα και ότι είμαστε ειδικοί σε κάθε σουτιέν, άρωμα και αξεσουάρ"

Brooke: "Οι άνδρες πελάτες ήταν πάντα οι πιο εύκολοι και καλόβολοι. Μια γυναίκα δεν θέλει να της προτείνεις, ξέρει, έχει δει, έχει μελετήσει κάθε ράφι. Οι άντρες είναι πάντα πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, έτοιμοι για κουβέντα και πιο γρήγοροι στις αγορές!"

Brooke: "Ξαναμένοι έφηβοι λάτρευαν να έρχονται και να μας ενοχλούν - έβγαζαν φωτογραφίες αγκαλιά με τις κούκλες και προσπαθούσαν να κλέψουν τα φτερά τους. Μια φορά, ένα 14χρονο αγόρι με πληροφόρησε ότι ήθελε να αγοράσει εσώρουχα για την "μελλοντική σύζυγό" του, ενώ ο φίλος του κρύβονταν στη γωνία βιντεοσκοπώντας το φλερτ του κολλητού του με το κινητό του".

Jane: "Δεχόμασταν διαρκώς τηλεφωνήματα για φάρσες. Αν έπαιρνα ένα δολάριο για κάθε φορά που άκουσα τη φράση 'Ποιο είναι το μυστικό της Βικτώριας;' τώρα θα ήμουν πλούσια!"

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs