Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Κάρπαθος: Ανατριχιαστικό επεισόδιο για μόλις 2 ευρώ - Τον δάγκωσε και του έκοψε δάχτυλο!


Mια απίστευτη υπόθεση βίας θα απασχολήσει την 5η Φεβρουαρίου 2018 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. ...
Σε δεύτερο βαθμό ο Μ. Π., κάτοικος Καρπάθου, που κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης 
σε 62χρονο συντοπίτη και συνάδελφό του, σε σωματείο φορτοεκφορτωτών θα επιχειρήσει να μειώσει την ποινή φυλάκισης 3 ετών που του επέβαλε το Νοέμβριο του 2015 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προκάλεσε μόνιμη αναπηρία στον 62χρονο, κόβοντάς του τον δείκτη από το αριστερό του χέρι με τα δόντια του, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για την τύχη δύο ευρώ από φιλοδωρήματα! Ο 62χρονος υποστήριξε ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση και δεν σκόπευε να του κόψει το δάκτυλο αλλά ήταν κάτι που έγινε πάνω στον καβγά, με αποτέλεσμα η κατηγορία σε βάρος του να περιοριστεί σε πλημμέλημα.


Το ιστορικό της υπόθεσης

Την 21η Δεκεμβρίου 2009 περί ώρα 11:30, ο Ν. Ν. βρισκόταν στο γραφείο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα. Στο γραφείο του Σωματείου βρισκόταν και ο πρόεδρος Α.Μ., ο οποίος τηλεφώνησε στον δράστη προκειμένου να τον ρωτήσει για την απώλεια χρημάτων, την οποία είχε επανειλημμένως διαπιστώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το ταμείο φιλοδωρημάτων των φορτοεκφορτωτών.

Μετά την παρέλευση είκοσι περίπου λεπτών από την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής κλήσης, προσήλθε ο Μ.Π. στο γραφείο του σωματείου, όπου ο πρόεδρος του έκανε συστάσεις, να μην επαναλάβει την παρακράτηση μέρους των φιλοδωρημάτων από το κοινό ταμείο που διατηρεί το σωματείο, γεγονός το οποίο είχε καταγγείλει στον πρόεδρο του σωματείου.

Ενοχλημένος από την καταγγελία, σήκωσε μία καρέκλα και την έριξε προς το μέρος του Ν. Ν. και του επιτέθηκε, πιάνοντάς του το αριστερό χέρι και δαγκώνοντας με το στόμα του τον δείκτη με δύναμη, με αποτέλεσμα να κόψει το δάκτυλο και στη συνέχεια να το φτύσει στο έδαφος. Το πρόσωπό του γέμισε με αίμα από το κομμένο δάχτυλο του θύματος.

Στη συνέχεια, ο Ν. Ν. μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, όπου και διαπιστώθηκε η απώλεια της πρώτης φάλαγγας του δείκτη αριστερής χειρός. Η αναπηρία του παθόντος χαρακτηρίστηκε από τον ιατροδικαστή ως μόνιμη.

Google+ Followers